Laulajan Autokorjaamo Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

BG huoltopalvelut

featured image

 

BG Performance huolto bensiini- ja dieselmoottorille

BG Performance huolto on yksi parhaista huoltotoimenpiteistä, mitä voit autoosi teettää. BG:n korkealaatuiset ja autoalan ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. BG Performance huolto on helppo suorittaa auton määräaikaishuollon yhteydessä!

BG Performance huolto palauttaa moottorin suorituskyvyn ja taloudellisuuden!

Ominaisuudet:

Poistaa karstaa venttiileistä ja palotiloista

Liuottaa likaa ja hartsia

Irrottaa vaikeasti puhdistettavat öljyn jäämät

Puhdistaa bensiinillä toimivan suorasuihkutusmoottorin mikrotarkat kanavat

Palauttaa moottorin käynnin tasaisuuden ja tehon ennalleen

Pidentää sytytystulppien käyttöikää

Parantaa moottorin puristuksia

Edut:

Valmistajan määrittämiin arvoihin palautunut polttoainetehokkuus

Moottorin luotettava suorituskyky

Rahansäästö polttoainekuluissa

Automaattivaihteiston huolto ja 100% öljynvaihto

Riittämätön vaihteistoöljyn suojaus sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Ominaisuudet:

Puhdistaa

Täydellinen öljynvaihto

Uuden öljyn suojaus

Edut:

Palauttaa vaihteiston toimintakyvyn

Pidentää vaihteiston käyttöikää

Autolla on kivempi ajaa

Diesel ilmajärjestelmän huolto

Onko dieselautosi moottorin teho heikentynyt? Savuttaako se entistä runsaammin? Onko polttopaineenkulutus kasvanut?

Kiristyneiden päästönormien takia uudemmat dieselmoottorit on varustettu pakokaasujen takaisinkierrätysjärjestelmällä (EGR). EGR vähentää pakokaasupäästöjä ja parantaa moottorin tehokkuutta kierrättämällä osan pakokaasuista takaisin sylintereihin palolämpötilan laskemiseksi.

EGR-venttiili ja järjestelmän kanavat voivat kuitenkin likaantua noesta ja karstasta jopa alle 30,000 ajokilometrin. Se aiheuttaa moottorin käyntihäiriöitä, käynnistyshäiriöitä, nykimistä, kasvanutta kulutusta, tehon laskua ja päästöjen kasvua.

BG Diesel ilmajärjestelmän huollossa käytetään EGR-venttiilin, -kanavien ja imusarjan puhdistavia erikoistuotteita. Kalliita mekaanisia korjauksia tai osien purkamista ei tarvita. Huolto parantaa polttoainetaloutta ja palauttaa dieselmoottorin suoritusarvot uutta vastaaviksi.

Ominaisuudet:

Puhdistaa EGR-venttiilin ja kanavat

Puhdistaa imusarjan ja ilmanottojärjestelmän

Edut:

Ennalleen palautunut polttoaineen kulutus

Parantunut teho ja suorituskyky

Vähentyneet päästöt

Parantunut kaasupolkimen vaste


Laulajan Autokorjaamo Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!