Laulajan Autokorjaamo Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Tietoa meistä

featured image

Kun tarvitset autokorjaus ja -huoltopalveluita edullisesti, tehokkaasti ja nopeasti, niin ota yhteyttä. Laulajan Autokorjaamo on korkealaatuinen Bosch Car Service -autokorjaamo bensiini-, diesel-, ja sähköautoille. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi aina laadukasta huoltoa.

Palvelumme on kokonaisvaltaista sisältäen mm. ilmastointihuollot, vikadiagnostiikan, pakokaasumittaukset ja autosähkökorjaukset.

Jos autosi katsastaminen on ajankohtaista, niin me laitamme autosi kuntoon. Kysy lisää!


Laulajan Autokorjaamo Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!